Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Cosmopolitanov tek v petkah

Dogajanje bo spremljala tudi zdravniška ekipa bolničarjev, ki bodo v primeru pad Žurnal24 main
V soboto, 13. 9. 2008, se nam v središču Ljubljane obeta tek v petkah. Najboljša v spektaklu brez primere bo prejela 1.000 evrov, nagrado pa prejme tudi sleherna udeleženka.

Na ta dan se bo posameznica na tek lahko pripravljala že od 9. ure dalje na prireditvenem prostoru v okolici Robbovega vodnjaka na Mestnem trgu. Vrhunec pa bo pok na startni črti točno ob 12. uri.

Več kot 8 in manj kot 2

Stroga komisija bo ob tvoji prijavi preverila, če je tvoja tekaška oprema ustrezna. Petka tekmovalnega čeveljca ne sme biti nižja od osmih centimetrov in ne širša od dveh centimetrov. Glavna nagrada za zmagovalko teka je 1.000 evrov, vsaka udeleženka pa bo prav tako prejela simbolično darilce. Udeleženko z najvišjo petko pa prav tako čaka lepa nagrada.

Modna policija
Organizatorji opozarjajo, da bo na prizorišču kar mrgolelo fotografov, zato udeleženke pozivajo, da trenirka in visoke petke ne sodijo skupaj. In ker se bo po ulicah Ljubljane sprehajala modna policija, naj se udeleženke oblečejo obutvi primerno. Najbolj izvirno oblečena udeleženka bo objavljena v reportaži na straneh naslednje številke Cosmopolitana.

Dogajanje bo spremljala tudi zdravniška ekipa bolničarjev, ki bodo v primeru padca nudili prvo pomoč. V primeru slabega vremena bo prireditev prestavljena na 27. september.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.