Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Courteney bo tudi tokrat kričala

Igralski zasedbi se je tudi tokrat pridružila Neve Campbell. Žurnal24 main
Courteney Cox je razkrila nekaj podrobnosti s snemanja kultne grozljivke Krik, ki jo trenutno snemajo v Michiganu.

Četrti del kultne grozljivke so začeli snemati poleti, zaključek filma pa ostaja strogo varovana skrivnost. Za to sta namreč poskrbela režiserja Wes Craven in Kevin Williamson. Menda je scenarij tako tajen, da ga pozna le igralska zasedba, ne pa tudi preostala filmska ekipa.  

Vlogo v filmu o psihopatskem serijskem morilcu je tudi tokrat dobila Courteney Cox, ki v filmu igra novinarko Gale Weathers. "Je precej zdolgočasena, nesrečna in obupana. Nenadoma pa se začnejo spet dogajati umori in njeno življenje dobi neki smisel," je povedala Courteney, ki ni hotela razkriti, ali njen lik na koncu filma preživi.

Ob Courteney bo tudi tokrat zaigral njen soprog David Arquette, manjkala pa ne bo niti Neve Campbell. "Z Neve si v prvih treh filmih nisva bili tako blizu, kot sva si zdaj. Ne morem verjeti, da sva zamudili toliko let dobrega prijateljstva," je razkrila Courteney. Enakega mnenja je tudi Neve, ki pravi, da se počuti, kot da odhaja na taborjenje s prijatelji, ki jih že dolgo ni videla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.