Magazin > Film & Glasba & TV
486 ogledov

Courteney in Matthew spet skupaj

David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer An Reuters
Igralca Courteney Cox in Matthew Perry se bosta po devetih letih znova združila.

Potem ko sta v priljubljeni seriji Prijatelji upodobila zakonca Monico Geller in Chandlerja Binga, se igralca vračata pred kamere. Skupaj bosta namreč nastopila v seriji Go On, v kateri ima Matthew glavno vlogo. Courteney bo zaigrala osebo, v katero naj bi se Matthew, ki igra športnega voditelja Ryana Kinga, zagledal. Skupaj bosta tako nastopila v epizodi, ki bo na sporedu aprila.

Njun skupni nastop bo tako prvi po devetih letih, potem ko se je serija Prijatelji leta 2004 končala. Kljub temu da Chandlerja ni igral devet let, je igralec pred kratkim priznal, da je včasih zmeden med likom in svojo osebnostjo. Na vprašanje, ali je Chandler še vedno del njegovega življenja, odgovarja: "Da, vendar sem veliko njega tudi jaz, tako da morate ugotoviti, kdo je kdo."

Medtem Courteney blesti v svoji seriji Cougar Town, kjer sta gostovali tudi Jennifer Aniston in Lisa Kudrow, prav tako soigralki iz Prijateljev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.