Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

CoverLover imajo kratko sporočilo

CoverLover Marko Ocepek
Aleš Uranjek, eden od žirantov pravkar končanega šova X Factor, s skupino CoverLover predstavlja videospot za prvi singel Na kratko.

"Živimo v času hitre komunikacije, kratkih sporočil in površnih medosebnih odnosov, kar smo želeli ponazoriti tudi z našo prvo pesmijo v slovenščini," je prvi singel skupine na kratko opisal pevec in kitarist, Simon Vadnjal, ustanovitelj skupine in bobnar Aleš Uranjek pa je razložil, da pesem predstavlja neke vrste nov začetek za skupino CoverLover. "Na koncertih so nas oboževalci vedno znova spraševali, kdaj bomo poleg priredb svetovnih uspešnic predstavili še kak avtorski komad. Želje smo zdaj izpolnili tako sebi kot njim."

V videospotu pesmi Na kratko, ki ga zaznamuje animinirani umetniški pristop, je režiser Dalibor Kazija oživel svoje kolažirane ilustracije in jih prepletel s posnetki skupine.

Fante pa tako kot ostale slovenske glasbenike čaka delovno poletje. Poleg številnih lastnih nastopov bodo namreč nadaljevali s koncertnim sodelovanjem z Zoranom Predinom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.