Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

"Cowell se ni smejal nam"

Tangels so nastopili na britanskem šovu X-Factor, kjer so prišli do TV avdicije. Žurnal24 main
Aleš Vovk - Raay o manipulaciji montaže posnetkov britanskega šova talentov.

Nastopili ste v oddaji X-Factor, kjer vas je sicer žirija s Simonom Cowellom na čelu odslovila. Pravite, da je posnetek manipulacija montaže. Kako to?
Vsak kandidat, ki pride čez stroge prve tri avdicije tako kot mi, je pred žiranti na uradni TV avdiciji po od šest do osem minut in ne osem sekund, kot nekateri na podlagi montaže mislijo. Z montažo Simonovega smeha, ki se pri nas niti slučajno ni zgodil, pa so se izdali ustvarjalci sami, saj so ga uporabili iz avdicije naslednje oddaje, kjer se je Simon nasmejal dejstvu, da je Louisa Walsha spet navdušil neki moški duet!

simon cowell | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Kdo vam je bil od žirantov najbolj in kdo najmanj naklonjen? Kaj je rekel Simon Cowell?
Nihče ni zanikal naše kakovosti, celo Simon sam je pred tri tisoč ljudmi v Manchestru izjavil, da smo kakovostni pevci, a vendar bi lahko vokalne aranžmaje naredili drugače, ne čisto po originalih. S tem se strinjamo. Žal je tam izbira skladbe preveč pomembna. In tiste najstniške iskrivosti, kot smo je navajeni pri popstars skupinah, res ni bilo, saj se trudimo z neko uglajeno podobo.

Če bi primerjali šova Slovenija ima talent in X-Factor ... Kakšna je razlika?
Večdesetmilijonska Velika Britanija je seveda drug svet proti naši Sloveniji. Zato nam je v tak ponos, da smo kot Slovenci izmed vseh prijavljenih prišli na TV avdicijo. Razlika je v tem, da je X-Factor šov drugačnega formata. Tam je precej več avdicij – v Sloveniji je premalo pevcev, da bi lahko več sezon furali takšno oddajo.

Se boste prijavili še na kakšno avdicijo v tujini?
Nikoli ne veš, trenutno se bolj osredotočamo na Slovenijo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.