Magazin > Film & Glasba & TV
53293 ogledov

Cowell v solzah: To je verjetno najbolj tragična zgodba ameriških Talentov

simon cowell Youtube
Tekmovalka je morala nastop odpovedati.

Mi še čakamo na začetek Talentov, v ZDA pa se počasi zaključujejo. Za njimi so že prve oddaje v živo. 
Prva od teh oddaj je bila izjemno čustvena, saj se je v studio vklopila pevka Jane Marczewski alias Nightbirde, ki jo je Simon Cowell po avdiciji nagradil z udarcem po zlatem gumbu.



A 30-letna pevka se žal ni mogla predstaviti v oddaji, saj se njeno zdravstveno stanje poslabšalo. Jane ima raka, ki se je razširil.

Na avdiciji se je predstavila z avtorsko pesmijo It's OK. Njen nastop si je doslej ogledalo že več kot 32 milijonov ljudi. Takrat je razkrila, da zdravniki menijo, da ima le dvoodstotno možnost, da raka premaga. "Dva odstotka je več kot nič. Dva odstotka je vsaj nekaj in želela bi si, da bi ljudje vedeli, kako čudovito je to,“ je izjavila optimistična pevka. 



Cowell je bil vidno pretresen, ko se je oglasila preko video klica. "Odločila si se, in prav tako, da je tvoja prioriteta zdravje. Ko sva nazadnje govorila, si mi rekla, da se zaradi odpovedi počutiš, kot bi druge razočarala. V imenu nas vseh ti sporočam, da nikogar nisi razočarala. Čeprav nisi tekmovala, si zmagala. Tvoj posnetek je imel na mnogo ljudi velik učinek – tvoj pogum in tvoja bit. Najbolj pomembna sta tvoje zdravje in tvoja ozdravitev. V imenu vseh ti pošiljamo ljubezen in molitve. Komaj čakamo, da te kmalu spet vidimo. Hvala, da si prišla v šov in zapela tako čudovito pesem,“ je na robu solz povedal žirant.

Jane je pesem napisala zase – sredi noči. To, da je svet to skladbo tako lepo sprejel, jo je presenetilo in ganilo. "Ne morem se dovolj zahvaliti za priložnost, da sem lahko delila svojo zgodbo,“ je še dejala.

nightbirde | Avtor: Youtube Youtube

Komentarjev 1