Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Črt jokal, ker je ni bilo v Piranu

Črt
1/4
Planet TV
Črt je kot Barovec tedna za nagrado dobil prot ponedeljek in ekipa mu je uresničila željo – obiskal je domači Piran, kjer svojih čustev ni mogel skriti.

Črt je obiskal Piran, kjer so ga veselo pričakali prijatelji in družina. Presenetil ga je celo Rene, s katerim sta se v Baru zelo dobro razumela. Najstarejši Barovec se je pridružil svojim najbližjim ob kosilu in kepetu. Domači so mu celo naredili velik plakat, kjer je pisalo: "Barovec Črt do zmage!". Tekmovalec je bil očitno ganjen, saj je ob koncu povedal, da mu je zelo žal, da v Piranu ni bilo njegove sestre, ki se je preselila v Anglijo. "Zelo mi je žal, da sestre ni bilo. Ful jo imam rad," je povedal Črt in ob tem tudi zajokal.

S prijateljem Renejem se nista pogovarjala o Baru, vseeno pa so drugi omenili Suzano in njeno početje, njen odnos z Joelom. Rene je ob tem rekel, da ga ne zanima, kaj Suzana dela in da je že prej povedal, da z njo ne bo nikoli v zvezi.

Suzani so v Baru že očitali, da se je spet začela vrteti okoli Joela in tako razjezila Ivono, zdaj pa opažajo, da se vedno bolj vrti okoli Damjana, a vseeno se Suzani očitno ne da več zganjati drame. Damjana je namreč prosila, če lahko zamenjata postelji, ker ne želi spati ob Joelu. Pravi, da ji ni prijetno in da se le želi naspati.

Komentarjev 2