Magazin > Film & Glasba & TV
27459 ogledov

Damijan (Kmetija) jezen na Moniko, njen fant, ki jo zunaj čaka, bo še bolj ...

kmetija 2022, monika, damijan Voyo
Damijan pravi, da ga je vlekla za nos.

Damijan se je očitno zaljubil, a objekt njegovega poželenja mu čustev ne vrača. Monika mu je to zdaj jasno in glasno in celo pred Tomom povedala. 

Njuno snidenje se je sicer začelo romantično. Ko je temnolaska zagledala svojega nekdanjega sotekmovalca, s katerim se je grela v isti postelji, mu je skočila v objem in mu tudi dejala, da ga pogreša. 

"Full sem te pogrešal, prej sem se zaradi tebe jokal," ji je zaupal Damijan in dodal: "Nisem vedel, da se bom v dveh dneh tako navezal na tebe."

Tekmovalci so dobili časopis z novicami iz Kmetije. V njem je bil tudi članek, da sta z Damijanom zaljubljenca. "Jaz nisem prav nič zaljubljena," je na to rekla lepotička, a ji Damijan ni hotel verjeti.

Monika je nato udarila ... "Ne da ti ne zaupam, med nama ne more biti več kot prijateljstvo. / Ne pričakuj tega od mene, ker veš, da tega tukaj notri ne bo. Z moje strani ne," mu je povedala v obraz in dodala, da je ob njem spala le zato, ker je naredila sotekmovalki uslugo.

To je Damijana zabolelo. "Lepo te je bilo videti, hvala za take besede. To si zapomnil."

Njun pogovor in kako pretresen je bil Damijan, si lahko ogledate TUKAJ

"Boli me pri srcu, da me je tako vlekla za nos. Ne moreš se igrati z mojimi čustvi," je še dejal, Monika pa pravi: "Ta stvar je šla predaleč in sem mu morala povedati."

Tekmovalka je sicer v eni od prejšnjih oddaj dejala, da jo zunaj nekdo čaka. Njena simpatija njenih besed ne bo vesela. V pogovoru s sotekmovalko je Monika namreč izjavila: "V šovu ne bom imela z nikomer nič, ko bomo prišli ven pa - nikoli ne reci nikoli."

Komentarjev 2
  • albert6 06:57 13.september 2022.

    Lajdra in fukfehtar

  • Cefur 12:41 12.september 2022.

    Monika je zgonena lajdra nebi je nategnu z nogo!