Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Dance Republic tokrat v rdečem

Tiesto Arhiv organizatorja
Poletni zabavi Red Summer Party se na velikem prizorišču ljubljanskega stadiona Stožice pridružuje tradicionalni Dance Republic Open Air 2012. 24. junija se bo tako v Stožicah odvil en dogodek, na katerem bosta nastopila Tiësto in Calvin Harris.

Novica o združitvi dveh dogodkov v enega za žurerje še zdaleč ni slaba. V ljubljanskih Stožicah bosta poleg drugih, za zdaj še nerazkritih zvenečih imen elektronske glasbe, nastopila velikan med didžeji Tiësto in popgenij Calvin Harris.

Organizatorji ob tem še sporočajo, da imajo vsi, ki so vstopnice za Dance Republic 2012 že kupili, zagotovljen vstop na oba Red Partyja – Red Spring Party z Martinom Solveigom, ki se obeta že ta četrtek, in Red Summer Party čez dober mesec dni.

Spomladansko ogrevanje v rdečem
Ogrevanje za plesno poletje se tako začenja že ta teden s četrtkovim Red Spring Partyjem, ki bo na Gospodarskem razstavišču gostil francoskega didžeja Martina Solveiga, za mešalkami pa mu bodo družbo delali še avstralska naveza Yolanda Be Cool ter regijski heroj med didžeji Grampohonedzie. Iz domačih logov bodo naelektrene zvarke mešali tandem Vanillaz, Angel Anx in Tim Urbanya.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.