Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Danes in, jutri out?

2BYONE Miro Majcen
Novinci S.W.A.G., 2BYONE in In&Out po desni prehiteli druge kandi

Minulo nedeljo je postalo znanih vseh devet finalistov X Factorja, zanimivo pa je, da so se v naslednji krog uvrstile prav tri skupine (S.W.A.G., 2BYONE in In&Ou), ki so jih iz posameznih kandidatov sestavili šele v X Factorju, in nobena od skupin, ki so se prijavile na šov.
Ali licenca to sploh dovoljuje in kakšna je praksa v drugih državah, smo povprašali Pop TV. “S problemom pomanjkanja skupin se ne srečujemo samo mi, temveč tako rekoč vse države, ki so predvajale X Factor. Skupna problemu pa je tudi formula rešitve, s katero v skladu z licenco ustvarjamo na novo sestavljene skupine,” so pojasnili in zatrdili, da je izbor izključno v rokah članov žirije, ne producentov.


Vokalne skupine so v trendu

Kot so še dodali na Pop TV, je vračanje  vokalnih pop skupin svetovni in domači trend, v Veliki Britaniji pa je pred meseci prvič v zgodovini X Factorja zmagala dekliška vokalna skupina Little Mix.

Ali bodo pevske skupine, ki so jih ustvarili na Pop TV, tako uspešne, kot so bili Popstarsovi Bepop, ali tako krhke in kratktrajne kot Unique, bo pokazal čas, na Pop TV pa poudarjajo še, da bo pri obstoju na glasbeni sceni  veliko odvisno tudi od založb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.