Magazin > Film & Glasba & TV
77 ogledov

Darilca bo prinesel Arhtur Božiček

Arthur Božiček Kolosej
Računalniško animirana družinska komedija Arthur Božiček končno razkriva neverjeten odgovor na vprašanje, ki si ga zastavlja vsak otrok: Le kako Božičku v eni noči uspe dostaviti vsa darila? Pred božično večerjo si jo lahko ogledate v kinematografih po Sloveniji.

Zaradi velikega števila otrok Božiček za raznašanje daril že dolgo več ne uporablja letečih jelenov in sani, temveč mu pri delu pomaga najstarejši sin Steve z vojsko škratov.

Nekega božičnega večera pozabijo dostaviti eno darilo, vendar drobna napaka ne zmoti nikogar, razen Božičkovega mlajšega sina Arthurja. V prepričanju, da noben otrok ne sme ostati brez daril, se skupaj z dedkom Božičkom in letečimi sanmi odpravita na nepozabno božično pustolovščino.

Animirani film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Kranju, Kopru, Novem mestu, Mariboru in Celju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.