Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

David Guetta prihaja v Stožice

Jutri gredo v prodajo prve najcenejše vstopnice, za katere boste odšteli 30 in 3 Žurnal24 main
Decembra k nam v goste prihaja David Guetta, francoski plesni mojster in eden najbolj zaželenih didžejev na svetu.

Še danes se mnogi spominjajo zadnjega nastopa Davida Guette pri nas, ko je leta 2008 v izolski Amabasadi Gavioli navdušil na tisoče svojih oboževalcev.

17. decembra se eden najbolj vročih didžejev vrača, vendar ne na kraj zločina, temveč v ljubljansko Areno Stožice.

Klubski zvezdnik, ki uspeh žanje po celem svetu, bo predstavil največje uspešnice z zadnjega albuma One Love, ki je na lestvice izstrelil hip hop in rap izvajalce, kot so Akon, Kelly Rowland, Black Eyed Peas, Ne-Yo, v njegov studio pa med drugim prihajajo Rihanna, Madonna, Beyoncé in Lady Gaga.

"Glamurozne zabave in temačno klubsko podzemlje sta dve plati iste zgodbe. Sam si nikoli nisem želel, da bi bila meja med njima jasno zarisana, saj se kot producent in didžej odlično znajdem na obeh polih," pravi Guetta in dodaja, da v klubih še vedno vrti precej trše, kot bi od njega pričakovali tisti, ki poznajo le njegove radijske hite. "Razumem, da imam zdaj dve publiki, klubsko in radijsko, in rad nastopam za obe, saj ljubim raznolikost. Verjamem pa tudi, da ljudje čutijo, da se vsakega projekta lotim enako strastno in predano.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.