Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

David Guetta razplesal 15.000 ljudi

1/55
Žurnal24 main
V soboto, 22. maja smo se s party vlakom odpravili na spektakel v zagrebško Areno. Francoski DJ in producent David Guetta je polne tri ure razplesaval množico 15.000 ljudi. Več v fotogaleriji ..

Eden izmed svetovno najbolj prepoznavnih DJ-jev je svoj nastop odprl s svojim zadnjim hitom Getting Over You, sporočilo pred začetkom pa se je glasilo: "Zagreb, ste pripravljeni?You Ready?" Množica v Areni je bila pripravljena in je soglasno odpela vse Guettine uspešnice zadnjih let. Tako smo lahko slišali hite Sexy Bitch, Love is Gone in lanskoletno plesno bombo, ki jo je glasbenih posnel skupaj s pevko Kelly Rowland, Love Takes Over.

Francoz pa se je v svojem setu poslužil tudi uspešnic preostalih zvezd svetovnega elektronskega neba. Hrvaška publika je ponorela predvsem ob zvokih bodočega poletnega hita projekta Swedish House Mafia "One".

Poleg glasbe so prisotne navduševali tudi izvrstni svetlobni efekti, sporočila na ogromnih ekranih za DJ-jem, huronsko kričanje pa sta vedno znova sprožila ogromna robota, ki sta najprej sredi Arene, nato pa na odru, odplesala svoj laserski ples. Guetta je svoj nastop zaključil okoli četrte ure zjutraj. Več kot odlično ga je nasledil mladi DJ BarZu.

Zanimivo je, da je bil party za večino Guettinih navdušencev edinstven in nepozaben. Spet drugi, ki so imeli Francoza priložnost že poslušati v preteklosti, so bili nad setom rahlo razočarani, vendar pa jim je lep okus pustila vsaj ena izmed njegovih številnih house uspešnic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.