Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

De Niro bo nasledil Gandolfinija

Robert De Niro FameFlynet
Televizija HBO je sporočila, da bo Robert De Niro nasledil Jamesa Gandolfinija v novi miniseriji Criminal Justice, ki jo je razvijal in v pilotu zaigral zvezdnik Sopranovih.

V televizijski seriji, ki temelji na istoimenski seriji britanskega BBC iz leta 2008, bo Robert De Niro zaigral newyorškega odvetnika, James Gandolfini pa bo ostal naveden kot izvršni producent. Gandolfini je junija v 51. letu starosti umrl zaradi srčnega napada na dopustu v Italiji.

Prihodnost serije je bila po smrti igralca negotova, a je ekipa, odgovorna za serijo, želela z delom nadaljevati, da bi tako počastili spomin na igralca, ki je v razvoj serije vložil veliko truda.

Urednica spletne strani Deadline Hollywood Nellie Andreeva je dejala, da je HBO želel najti "odličnega igralca, ki bi ga v vlogi želel Gandolfini". Po njenih besedah naj bi bil na njihovem seznamu zgolj De Niro. Sicer še ni jasno, kdaj bo miniserija prišla na televizijske zaslone, snemati pa naj bi jo začeli marca prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.