Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Dekleta do konca vriskala z Modrijani

Pivo in cvetje Modrijani
1/6
Pivo in cvetje
Laško je tudi sinoči gostilo množico priznanih glasbenih imen, ki so navduševali obiskovalce. Po zaključku drugega večera na festivalu Pivo in cvetje se je v dveh dneh zvrstilo že 24 glasbenih izvajalcev.

Sinoči so med drugim nastopili Okrogli muzikanti, ki so dodobra ogreli publiko, večtisočglava mladina, še posebej dekleta, pa je čisto ponorela, se popolnoma sprostila in do konca vriskala z Modrijani, ki so se ponovno izkazali za enega najbolj energičnih bendov.

V začetku večera so nastopile tudi skupine Kladivo, Konj & Voda, Flora & Paris, večer je nadaljevala ena izmed boljših jazz-rock-funk zasedb, Elevators, zaključil pa ga je akustični nastop skupine Dan D z izvedbo Tiho. Prizorišče so napolnili do zadnjega kotička.

Oder v petkovem večeru so zasedli priznani glasbeniki rap in didžej scene. Za pravo vzdušje je s svojevrstnim nastopom poskrbel 6 Pack Čukur & The Hangover project, sledilo je rolanje glasbe do jutra izpod rok slovenskih in tujih didžejevv. Na odru so si sledili DJ Zeds (Sladica), DJ Pier & DJ FU (Roots in Session), Švicar Mike Candys ter Nemec Timo Mass, ki so navdušili s prvim "partyjem" v zgodovini prireditve.

Kaj se še obeta

Vodna simfonija ob reki Savinji in veličastni ognjemet sta že nekajletni stalnici Piva in cvetja in tudi letos je za obiskovalce pripravljena atraktivna predstavitev, ki bo na sporedu danes ob 22. uri. Ponovno pa se obetajo glasbeni vrhunci na posameznih odrih.

Večer se bo pričel z nastopom Beatles tribute skupine Help!, sledil bo nastop kitarista Jerneja Zorana s spremljevalno skupino Ministrstvo Resnice ter nastop skupine Manouche s svojim electro gypsy swing stilom. Večer se bo nadaljeval s skupino Tabu, zaključil pa ga bo vedno romantični Jan Plestenjak.

Drugi oder bo v nocoj gostil skupino Eskobar, akustični nastop skupine Mi2, legendarnega Vlada Kreslina, dogajanje pa se bo zaključilo z jam session "after partyjem." V Kulturnem Centru Laško bo nastopil Simbolični orkester, oder Jubilejnik pa se bo tresel pod ritmi Dua Anplađd, Nine Pušlar, za zaključek pa bo poskrbela skupina Victory, ki zagotavlja vrhunsko zabavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.