Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Dekliščina na peščeni plaži

dekliščina Kolosej
Med 17. in 25. julijem bo na plaži Vodnega mesta Atlantis v BTC City Ljubljana že drugo leto zapored poletne večere popestril Letni Kino City. Nocoj ob 21.30 si boste lahko ogledali film Dekliščina (Bridesmaids).

Anniejino (Kristen Wiig) življenje je vse prej kot idealno, saj v njem vlada popolna zmešnjava, poleg tega ji v ljubezni ne gre prav dobro.

Ko izve, da se je njena dolgoletna prijateljica Lillian (Maya Rudolph) zaročila, preprosto ne more reči "ne", ko jo ta prosi, naj bo njena glavna družica. Annie preuči, kakšne dolžnosti jo čakajo, in se že na samem začetku počuti precej izgubljeno. Ko pa spozna še druge družice, med katerimi je tudi Helen (Rose Byrne), dama iz visoke družbe, ki bi ji tovrstne obveznosti šle brez težav od rok, Annie skoraj obupa.

Ne pomaga seveda niti to, da se vse njene priprave in organizirani dogodki sprevržejo v popolno polomijo. Annie nazadnje spozna, da jo je prijateljica, ki jo pozna bolje kot kdorkoli drug, predstavila štirim popolnim tujkam, ki bodo za vedno spremenile njeno življenje.

Obiskovalci si boste lahko z brisač in ležalnikov na peščeni plaži ali pa s sedišč na tribuni odbojkarskega igrišča Vodnega mesta Atlantis v devetih zaporednih večerih ogledali devet filmskih uspešnic, med njimi bosta premierno predvajana filma Super 8 in Prvi Maščevalec – Stotnik Amerika.

Cena vstopnice je štiri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.