Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Delovno, glasbeno in poučno

Barely Modern Žurnal24 main
Včeraj se je začel Slovenski teden glasbe (STG), ki bo tudi danes postregel z delavnicami, koncerti in drugimi glasbenimi dobrotami. Preverite, kaj prinaša STG in kje se boste glasbeno pozibavali danes.

V sklopu konferenčnega dela, ki se bo odvil v Kinu Šiška (KŠ), se bodo z delavnicami, predavanji in razpravami posvetili glasbenemu novinarstvu, promociji, boo-
kingu, avtorskemu pravu in videoprodukciji, festivalski del pa bo potekal v KŠ, Orto baru, Gala hali in K4.

"STG je namenjen spodbujanju in možnosti razvoja večje kreativnosti v glasbi. Gre za promocijo slovenskih glasbenih izvajalcev pri nas in na partnerskih festivalih v tujini. Želja je, da se enkrat na leto na enem mestu zberejo vsi, ki jim glasba predstavlja pomemben del vsakdanjika," je povedal Bojan Rojkoiz ekipe STG, ki si želi mednarodnega povezovanja in tega, da bi slovenske izvajalce spravili na tuje trge.

Današnji program:

11:00  PR delavnica - komuniciranje z javnostmi. Korak do koncerta: Promocija in Booking.

16:30 – 18:00: Odprta razprava, sodelujoči: Berta András, predstavnik festivala Sziget; Darko Flego, predstavnik festivala Exit; Luka Pavić, predstavnik festivala Teranneo; Max Zeller, predstavnik festivala Waves Vienna; Franci Kek, predstavnik festivala Rock Otočec

18:00 Klubska čajanka 

20:30 Orto bar - predstavitev izbranih skupin: ŠKM BandaDandelion Children, Barely Modern (na sliki), My Buddy Moose (Hrvaška), sledi afterparty z DJ Programom.

Cena vstopnice v predprodaji za celoten dan, ki vključuje delavnico, predavanje, okroglo mizo in koncert, znaša deset evrov. Paket za štiri dni STG, od srede do sobote, znaša 30 evrov. Vstopnica za posamezen koncert, ki jo lahko kupite le na dan koncerta, znaša pet evrov, razen v nedeljo, 25. marca, ko je cena vstopnice za koncert v predprodaji 18 evrov, na dan koncerta pa vas bo stala 23 evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.