Magazin > Film & Glasba & TV
93 ogledov

Dempseyja so se morali znebiti

Patrick Dempsey Profimedias
Odhod Patricka Dempseyja iz serije Talenti v belem je pretekli četrtek šokiral oboževalce, a, kot poročajo, si je igralec serijsko smrt zaslužil.

Shonda Rhimes, avtorica serije Talenti v belem, ni imela druge možnosti, pravijo poznavalci. Dempsey naj bi se namreč med snemanji obnašal nemogoče. Na delo je prihajal pozno in pozabljal je tekst, kar je zavlačevalo produkcijo, pravijo viri. "V Patrickovem zasebnem življenju se je zaradi ločitve zelo veliko dogajalo. Shonda je bila zelo razumevajoča. Sredi sezone je bil suspendiran. Dali so mu še eno priložnost. Ko se je vrnil, pa je bil ves čas besen, kar je vplivalo na ostale igralce,“ je še dodal vir.

Očitno je tudi med igralci prišlo do spora. Patricku, ki bi mu pogodba sicer potekla šele čez eno leto, namreč niso priredili poslovilne zabave. "Bilo je zelo tiho, poetično. Skočil sem v avto, v času najhujše gneče, in dve uri pozneje sem bil doma,“ je o zadnjem snemalnem dnevu povedal Dempsey, ki se ga je zaradi vloge v seriji prijel vzdevek "McDreamy".

Na smrt enega glavnih junakov priljubljene nadaljevanke se je javno odzvala tudi Rhimesova. Povedala je, da bo zdravnik Derek Shepherd ostal pomemben lik serije in da si nikoli ne bi mislila, da se bodo morali posloviti od McDreamyja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.