Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Denar za zamudnike nikoli ne spi

Wall Street: Denar nikoli ne spi je zgodba o denarju za vsako ceno, in ljudeh, k Žurnal24 main
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Wall Street: Denar nikoli ne spi, ujemite ga ob 19. uri.

V nadaljevanju kultnega filma o denarnih spletkah znova srečamo finančnega guruja Gordona (Michael Douglas), ki se po dolgih letih za zapahi vrne na Wall Street.

Zaradi omadeževane preteklosti nihče ne verjame njegovim svarilom pred prihajajočo ekonomsko krizo. Da bi se zbližal z odtujeno hčerko Winnie (Carey Mulligan), Gordon združi moči z njenim zaročencem Jacobom (Shia LaBeouf), ambicioznim ekonomistom, ki skuša raziskati sumljivo smrt svojega mentorja. Nevede zabredeta v nevarno spletko finančne korupcije in denarnih prevar.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.