Magazin > Film & Glasba & TV
146 ogledov

Denis Avdić se je spravil nad žensko

Da Šov Denis Avdić
1/7
Planet TV
Kot kaže, priljubljeni radijski in televizijski voditelj Denis Avdić ni ravno kavalir. Fizično se je namreč spravil nad dekle svojega prijatelja.

A seveda samo pred kamerami med snemanjem sedme oddaje DA šov, v kateri se je ekipa med drugim ukvarjala s fenomenom novodobne moškosti in tem, kam je ta izginila.

Kamere so v objektiv tako ujele voditelja Denisa Avdića, ki je v manjšem nesporazumu obračunal s sodelavcem Rankom Babićem, a namesto da bi klofuto primazal njemu, se je začel znašati nad njegovim dekletom.

Zakaj se je vnel spor in kako se je ta razpletel, boste izvedeli v naslednji oddaji DA šov, ki bo že ta četrtek ob 20. uri na Planet TV.

Komentarjev 10
  • Oseba_ 22:24 04.junij 2013.

    avdić NE GLEDAM IN NE POSLUŠAM TE , ni šans

  • privat 20:23 28.maj 2013.

    pa najdi drugega ,ki mu sega samo do kolen. Pač je tebi antipatičen ,meni je malo politično tih,premalo socialno osveščen ..vendar sprejemljiv in da rečem v samem vrhu slovenskih umetnikov!

  • markus 15:34 28.maj 2013.

    Čeprav sem moški in bi se mogoče kateremu predstavniku mojega spola zdela oddaja še kar zanimiva, mislim, da je preveč seksistična in preveč ponižujoča do žensk. Kot da ženske nimajo tri čiste, kot da imajo možgane v velikosti oreha in ...prikaži več da so vse plehke, kot tiste blondinke, ki jih prikazujejo. Denis je še kar ok na radiu, v tej oddaji na tv pa definitivno ne. Tudi on bi se moral zavedati, da vsaka šala ni okusna. So tudi takšne, ko lahko ljudi užališ, jih prizadeneš. Mladina bo zdaj mislila, ker on pač tepe (čeprav za šalo) ženske na tv, da je to ok in celo kul, ker Avdić to počne. Pa tisto njegovo petje narodnjakov tudi ni za nikamor. Vseeno živi v Sloveniji in če mu kaj tu ne paše, lahko mirne duše gre nazaj dol. Verjamem, da se bo mu hitro kolcalo po Sloveniji. Žal, to sem moral napisati, pa mi je bil drugače prej kar ok. Zdaj ne več.