Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Denis: Lara je prizadeta

Denis, Kmetija: nov začetek Planet TV
Izbira prvega dvobojevalca je prilila ognja na spor med Denisom in Laro. Slednja je s svojo odločitvijo spremenila izbiro prvega dvobojevalca.

Tekmovalci so morali izbrati prvega dvobojevalca. Martin in Božo sta vlagala žeton po žeton in na koncu se je izkazalo, da jih je več dobil Božo. Kazalo je, da bo prvi dvobojevalec Martin, a je Lara vzela odločitev v svoje roke. 

Lara je Martinu podelila dva zlatnika, ker je prepričana, da je bolje, da gre domov Božo, ker ima doma dojenčka. Kljub temu, da je Božo še imel zlatnike, se ni odločil povečati stave, ampak se je odločil, da gre v boj.

Deteljica cilja na Denisa

Odločitev Lare so preostali tekmovalci komentirali kot taktično. "Kaj je s tabo, da daješ zlatnike za dvoboj, namesto za dobrine," je bil strog Miha. Kmetje predvidevajo, da si Lara želi, da bi bil drugi dvobojevalec Denis in bi ga Božo izločil. Boža naj bi podprla, ker naj bi bil močnejši od dvojčkov. Denis je prepričan, da so za odločitvijo člani triperesne deteljice. Lara, Žana in Matej naj bi se tako znebili velikega konkurenta Denisa. 

"Prca" ga, ker ga lahko

Denis in Lara sta si še naprej v laseh. Denis pravi, da ima Lara v glavi kamen, Lara pa pravi, da ga "prca" zato, ker ga lahko. Da je bil nekaj časa nazaj ves pameten, kako lahko zmaguje na moč, da se pa zdaj "pifla" pratiko toliko, kot se ona niti za maturo ni učila. Leon je priznal, da zna Lara dobro provocirati Denisa in upa, da Denisu Lara ne pride preveč do živega.

Denis, ki je Leonu priznal, da mu gre Lara na živce, za opis Lare uporabi kar nekaj grdih besed. Med drugim pravi, da mu gre "na ku***", da je "pametna v pi*** mat****". Da deli zlatnike, kot da je prizadeta, "čorova".

Nekoč sovražnika, zdaj zaveznika

Spletke deteljice, ki je v svoje vrste pritegnila tudi dvojčka, spregledata Denis in Andrej, ki ugotovita, da se morata povezati, saj sta oba ogrožena. Denis pravi, da bo v primeru, da bo drugi dvobojevalec, izbral ali moč ali spretnost, ker v tem lahko zmaga, pa tudi zato, da bo Lari "gobček" zaprl. Andrej je napovedal, da bo v primeru dvoboja izbral moč.

Miha bo svoj glas dal tistemu, za katerega misli, da bo najmanj vplival na splošno mnenje o njem na kmetiji, ker želi izpasti "lep". Ne izključuje niti možnosti, da bo glasoval za Denisa, če se bo tako dogovoril z Laro in Žano.

Lara prizna, da bo izbiranje drugega dvobojevalca zelo zanimivo, saj ve, da Matej ne bo dal glasu Andreju. Tako se bo po njenem mnenju zgodilo, da bo med moškimi izenačen rezultat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.