Magazin > Film & Glasba & TV
887 ogledov

Denis Vikić: Zaradi šova ob punco in službo

vikič Marko Vavpotič.
Denis Vikič, menedžer Bara, je povedal, da se je njegovo življenje zelo spremenilo, odkar je del šova. Pravi, da bi k poslovnemu sodelovanju povabil skoraj vse Barovce.

Je zmagovalec po vašem okusu?
Zame sta bila oba zmagovalca, zmago bi privoščil obema. Ampak ja, če gledamo gostinstvo, je Črt najboljši, tako da je zmagovalec.

Katere tekmovalce bi zaposlili?
Jaz bi veliko večino zaposlil. Letošnje poletje bi rad, da naredimo nekaj skupaj, da boste vsi gledalci Bara pozitivno presenečeni.

Koga pa ne bi zaposlili?
Težko rečem, koga ne bi, ker ne vem, kako se obnašajo zunaj, izven Bara.

Kako se je vaše življenje spremenilo zaradi šova?
Spremenilo se je v tem smislu, da nisem imel zasebnega življenja, nisem se mogel posvetiti prijateljem, končal sem vezo s punco, dal sem odpoved v službi. Lahko bi torej rekli, da so me doletele velike spremembe.

Imate oboževalce? Se pozna prepoznavnost?
To se predvsem pozna na Facebooku, kjer vsakodnevno dobivam veliko prošenj za prijateljstvo, sicer pa ne. Ampak s tem se ne ukvarjam, bomo videli, kaj bo, zdaj, ko je vsega konec.

Kateri dogodek v Baru bi označili za najbolj kritičnega oziroma katastrofalnega?
Najbolj negativno je bilo, ko je Miloš naredil, kar je naredil. To je najbolj negativno vplivalo na podobo Bara.

Zakaj je bilo tako težko ustvarjati dobiček?
Morate vedeti, da če bi mi gledali le na stroške Bara, bi mi bili vsak teden okoli pet ali šest tisoč evrov v plusu. Barovci so morali plačevati stroške stanovanja, hrano, da so lahko preživeli, stroške Bara, najemnino Bara.

Ste v celoti končali plusu ali minusu?
Blizu smo, plus ni bil visok.

Kateri event se vam je zdel najboljši?
Definitivno event, kjer so priredili modno revijo. Jaz bi si želel več takšnih eventov. Definitivno bom Emija in Suzano poklical, da skupaj naredimo še kaj takšnega.

Bi še kdaj sodelovali v kakšnem šovu?
Mislim, da če bi še enkrat dobil povabilo, da bi se še enkrat spustil v to. Morate vedeti, da gledalci niso videli vsega. Ekipa je bila super, v veselje mi je bilo delati z njimi. Jaz sem bil prvič v tej vlogi, tako da, mislim, da bi se še enkrat odzval na povabilo.

Zakaj ste bili na začetku prizanesljivi?
To je šov. Jaz sem se zavedal, da je to igra. Če bi jaz na začetku postavil neka stroga pravila, bi morali v dveh tednih zamenjati vse barovce.

Berete komentarje o sebi na socialni omrežjih?
Ne berem komentarjev, ne vem, kaj pišejo in me niti ne zanima, kaj pišejo o meni.

Komentarjev 3
  • Mrcina 15:08 16.junij 2015.

    Aaaaah. Denis. Take prijetne punce daleč naokoli ni, kot si jo imel. Ne vem, kje boš kaj našel zdaj. Vlak ti je počasi že odpeljal. :)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:23 16.junij 2015.

    Končal je vezo s punco zarad Bar-a??? Uf...pol pa ni resn v zvezah da zarad enga nizkotnega šova pusti osebo ki naj bi bila boljša polovica življenja.

  • Avatar mike1968
    mike1968 13:14 16.junij 2015.

    Madonca, a se res že končuje resničnostni šov BAR?ssNo dan pred finalom sem se odločil, da napišem še svoj zadnji BAROVSKI KOMENTAR.Niti nisem imel namena, da bi še........NADALJEVANJE NA :http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/130920/bar-zakljucek