Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Deppu konj rešil življenje

Johnny Depp Reuters
Znani hollywoodski igralec Johnny Depp je povedal, da mu je med snemanjem novega filma Lone Ranger konj rešil življenje.

Potem ko smo včeraj pisali o kar dveh junaških zvezdnikih, se je zdaj na seznamu znanih rešiteljev znašel tudi konj. Oseminštiridesetletni igralec Johnny Depp je namreč prepričan, da je konj, ki ga je med snemanjem prihajajočega vesterna Lone Ranger vrgel s sedla, zaradi posebne vezi, ki sta jo vzpostavila z živaljo, nagonsko poskrbel, da je bil njegov padec blažji, kot bi lahko bil. "Lahko sem vesel, da sem tukaj. Na konjskem hrbtu sem posnel že nešteto filmov in kar nekajkrat padel, vendar je bil ta padec precej hud," je povedal Johnny, ki v filmu igra premetenega Indijanca Tonta, ter dodal: "S konjem po imenu Scout sem vzpostavil dober odnos in ko sem pogledal posnetek, sem videl, da mi je rešil življenje." Depp je namreč med ježo grdo padel s konja, ki ga je potem še nekaj časa vlekel, zatem pa preskočil in s pomočjo zadnjih nog odpel od sebe.

Slavni igralec ima za sabo uspešno kariero, čeprav zase pravi, da ni preveč ambiciozen človek in ne izbira vlog na podlagi tega, kako uspešne bi lahko bile. "Ne glede na uspeh ali neuspeh sem si vedno želel, da bi lahko nekega dne pogledal nazaj in si rekel: 'Dobro sem naredil in ponosen sem na to.' Nisem se prodal," je še povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.