Magazin > Film & Glasba & TV
0 ogledov

Deset tekem počitka za Witsla

Po naletu Axla Witsla je Marcinu Wasilewskemu kost v nogi počila na dveh mestih. Žurnal24 main
Srhljiv zlom noge poljskega reprezentanta Marcina Wasilewskega je dobil epilog na disciplinski komisiji belgijske nogometne zveze. Axel Witsel bo zaradi grobega starta počival deset tekem.

Axel Witsel, nogometni branilec belgijskega Standarda iz Liegea, ne bo smel igrati na desetih prvenstvenih in eni pokalni tekmi, poleg tega pa bo moral še seči v žep in plačati globo. Čeprav se je pokesal in dejal, da nasprotniku iz Anderlechta ni namerno zlomil noge, belgijska nogometna zveza pri obravnavi ni imela usmiljenja. Gre seveda za odmeven primer, ko jo je huje skupil branilec bruseljskega Anderlechta Marcin Wasilewski, ki je na derbiju belgijskega prvenstva proti Standardu (1:1) doživel srhljivi dvojni zlom noge. Za poljskega reprezentanta je to pomenilo konec sezone. Grob Witslov prekršek ni ostal nekaznovan. Witsel, lanski dobitnik belgijskega zlatega čevlja, bo moral neprostovoljno počivati do 23. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.