Magazin > Film & Glasba & TV
10 ogledov

Diamanti čakajo na najboljše

Diamanti čakajo na svoje lastnike. Žurnal24 main
Po nekajletnem premoru se bodo v slovenskem medijskem prostoru letos končno podelile čisto prave glasbene nagrade, poimenovane Diamanti.

Izbor najboljših je v teh dneh prešel v zadnji sklop tekmovanja. Na čisto novem spletnem portalu www.diamanti.si že nekaj tednov poteka glasovanje za najboljše. Na strani lahko preverite tudi končne polfinaliste tekmovanja, razdeljene po glasbenih kategorijah.

Zmagovalce bodo izbrali izključno poslušalci in poslušalke, poslali pa bodo SMS-sporočila za nominirance v desetih kategorijah. Prvi del glasovanja, v katerem je bilo v vsaki kategoriji izbranih 8 nominirancev, se je 4. decembra že končal, za svoje favorite za POP DIAMANT, ROCK DIAMANT, TURBO DIAMANT, ON DIAMANT, ONA DIAMANT, VIDEOSPOT DIAMANT, NEW DIAMANT (novinec oziroma novinka na sceni), ŽIVLJENJSKO DELO DIAMANT, PESEM LETA DIAMANT in DJ DIAMANT pa lahko glasujete ša naprej – zdaj so v vsaki kategoriji samo še po štirje polfinalisti.

V kategoriji POP so nominirani Čuki, Kingston, Leeloojamais in 4Play, v ROCK Siddharta, Šank rock, Avven in Omar Naber, v kategoriji TURBO Atomik Harmonik, Turbo Angels, Skater in Rogoški slavčki, v kategoriji ON Jan Plestenjak, Gorazd Ademovič, Vlado Kreslin in Spinz, v kategoriji ONA Saša Lendero, Žana, Natalija Verboten in Tanja Žagar, v kategoriji VIDEOSPOT Jan Plestenjak, Skater, Nina Osenar in Kocka, v kategoriji NEW Stereotipi, Sanja Grohar, Fešta Band in Taya, v kategoriji PESEM LETA Žana, Siddharta, Nina Osenar in Jan Plestenjak ter v kategoriji DJ Dj Lovro, Mr. Andy DJ, Mike Vale in DJ Teo.

Glasovanje se bo končalo 4. februarja ob 21. uri. Novost, ki jo organizator ponuja tokrat, so bogate nagrade za vse glasovalce, ki s svojimi mobilnimi telefoni glasujejo za svoje favorite. Vsi tisti, ki za svojega kandidata glasujejo večkrat, si povečujejo možnost za pridobitev nagrade. Organizator bo podelil 70 nagrad, med njimi tudi glavno nagrado 1500€.

Sklepna finalna prireditev in podelitev nagrad bo potekala sredi februarja na eni od najprestižnejših lokacij v prestolnici – v Skalni dvorani na Ljubljanskem gradu. Zmagovalci bodo prejeli unikatni kristalni kipec oblikovalcev Steklarne Rogaška, prireditev pa bo vodil Robert Roškar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.