Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

DJ, ki je razveselil mamo

Žurnal24 main
DJ Erick Morillo, ki 15. marca prihaja v Slovenijo, že skoraj dve desetletji jaha na valovih housa. Morillo je DJ, ki je na novo definiral besedo DJ.

Erick Morillo obljublja dobro zabavo. © sourcename

 
Začel je na dnu. Brez začetnega finančnega vložka se je podal v industrijo, kjer "moraš za uspeh garati kot pes". S svojim prvim večjim plačilom je svoji mami kupil hišo. "Moja mama je zaradi mene prestala dosti sranja in ker vsak mulec sanja, da bi nekoč mami kupil hišo, sem to res storil," je povedal Erick Morillo .

Svet ga je spoznal že leta 1993, ko je navdušil s komadom I Like To Move It. Pod izdelek se je podpisal kot del dueta Reel 2 Real, a se je od njega kmalu poslovil. Ustanovil je produkcijsko hišo Subliminal Records. V svoji karieri je sodeloval z izvajalci, kot so Bob Sinclair , Macy Gray , Sean P. Diddy Combs in drugi.

Postal je nekakšen zaščitni znak Ibize, kjer so njegovi Subliminal Session partiji postali dediščina otoka. Morillo je znan kot DJ, ki je odigral po 30 setov na mesec, ne glede na kraj dogodka. Dve leti zapored je sodeloval v oddaji MTV Ibiza, zmag za najboljšega mednarodnega DJ-a pa ne šteje več.

Posebno mesto v njegovem spominu zaseda nastop 11. septembra 2001 na Ibizi. Potem ko se je novica o napadu na dvojčka razširila med ljudmi, je zavrtel pesem New York, New York. "Ljudje so jokali in peli obenem. Tega ne bom nikoli pozabil ."

Erick Morillo 15. marca 2008 prihaja v Ambasado Gavioli, zato smo za vas pripravili nagradno igro . Podelili bomo vstopnice za omenjeni dogodek. Vsi, ki se želite prepustiti njegovim ritmom, odgovorite na nagradno vprašanje. Lahko se zgodi, da boste izžrebani prav vi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.