Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Do uspeha brez talent šovov

Marjetka Vovk, Popsing Osebni arhiv
Zakonca Raay in Marjetka Vovk sta sestavila skupino mladih pevcev POPSING, ki nastopa na dobrodelnih prireditvah.

Mlada glasbenika Raay in Marjetka Vovk, ki že več let aktivno iščeta nove pevske talente in sta znotraj pevske šole Popsing, kjer mlade uči Marjetka, ki je diplomirana profesorica glasbe, poskrbela za preboj April in Nike Zorjan, sta tokrat naredila pravi praznični mladinski zbor in ga poimenovala POPSING. Učenci skozi vse leto nastopajo na najrazličnejših dobrodelnih prireditvah, najraje pojejo za otroke in s tem naredijo dobro delo, hkrati pa nabirajo izkušnje.

Glasbenika, sicer člana zasedbe Tangels, sta jim za božično darilo omogočila vpogled v svet glasbene industrije, posneli pa so skladbo Vprašaj nocoj srce (po besedilu pesnika Ferija Lainščka) in videospot z ekipo profesionalcev, ki so delali že za Tino Maze, April, Niko Zorjan, Tangels in druge...

"Mislim, da je ta izkušnja zanje več kot dragocena, saj jim je omogočila vpogled v šovbiznis, ne da bi se jim bilo treba izpostavljati na kakšnem od šovov, kjer iščejo talente. Ker se ne izpostavljajo posamično, razvijajo svoj talent in hkrati dobivajo občutek za timsko delo," je za nas povedala Marjetka, ki se je usmerila predvsem v poučevanje pop petja.

Na vprašanje, ali bi mladim pevcev svetovala nastop na kakšnem od slovenskih talent šovov, pa je povedala: "Čeprav mnogi pravijo, da je to lahko slaba stvar, se s tem ne strinjam, saj je lahko tudi takšen nastop dragocena izkušnja.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.