Magazin > Film & Glasba & TV
9241 ogledov

Dobili smo zmagovalca 3. sezone šova The Biggest Loser

biggest loser
1/21
Anže Petkovšek
V finale so se uvrstili Ferid Talundžić, Cristian Baranašič in Gaja Rozman.

Zmagal je Cristian. "Ne vem, kaj naj rečem. Trudili smo se vsi. Bilo je tesno. Ponosen sem. Hvala Janu in Nataši. Vsem tekmovalcem in ekipi," je po zmagi povedal Cristian, ki je poleg 46 tisočakov dobil še plastično operacijo.

Mnogi so bili sicer mnenja, da najbolje kaže Feridu, ki je v finale prišel z velikim bonusom. Na zadnjem izzivu si je prislužil lepo nagrado - minus tri kilograme na današnjem tehtanju.

Kaj je pokazala tehtnica?

Cristian je danes kot prvi stopil na tehtnico. Izgubil je 46,1 kilograma, kar je 31,97 odstotka svoje začetne telesne teže. Sedaj tehta 98,1 kilograma. Gaja je shujšala za 30 kilogramov (21,8 odstotka začetne teže). Sedaj ima 107,6 kilograma. Ferid sedaj tehta 91,2 kilograma. Izgubil je 38 kilogramov (29,41 odstotka začetne teže).

Cristian je ob vstopu v šov tehtal 144,2 kilograma, Gaja 137,6 kilograma, Ferid pa 129,2 kilograma. Zadnjo oddajo je Cristian zapustil s 114,7 kilograma, Gaja je tehtala 118 kilogramov, Ferid pa 106,4 kilograma.

"Počutim se lepo. Prvič v življenju se lahko pogledam v ogledalo in sem si všeč. Zase sem že zdaj zmagovalka,“ je pred tehtanjem povedala Gaja, ki namerava shujšati še nekaj kilogramov, da se bo lažje peljala z motornim kolesom. To so namreč njene velike sanje. Ferid pa je povedal, da se je svoji najljubši hrani, bureku, zunaj uspešno izogibal. "Zdaj otroka dohajam pri igri. Komaj sem čakal, da sem bil lahko spet z družino. Niti enkrat se nisem pregrešil, treningi so bili še bolj naporni. Težko je bilo zdržati. Vesel sem, da sem danes tukaj,“ pa je dejal Cristian.

Ta sezona je bila skoraj za polovico krajša od preteklih dveh, je na začetku finala povedala voditeljica Saša Lendero. Nagrada pa je bila kljub temu enaka – 1000 evrov na izgubljen kilogram, maksimalna nagrada pa je bila 50 tisoč evrov. To pomeni, da je zmagovalec zaslužil 46 tisočakov.

V studiu smo sicer nocoj videli vse letošnje tekmovalce, razen Vesne, ki je zbolela. Pomembno vlogo so nocoj igrali tudi gledalci, ki so med vsemi izbrali svojega favorita. Največ glasov je dobil Sebastjan in za nagrado prejel sobno kolo.

Med izpadlimi so izbrali tudi „srečnega poraženca“ – tistega, ki je od prvega tehtanja izgubil največ teže. Zmagovalec je dobil letno zalogo športne prehrane in prehrambenih dodatkov. Največ je shujšal Sebastjan, ki je izgubil 26,92 odstotka svoje začetne teže.

 

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.