Magazin > Film & Glasba & TV
13534 ogledov

Dobro varovana skrivnost filma Telesni stražar razkrita po 27. letih

whitney houston, kevin costner
Kevin Costner presenetil oboževalce filmskega hita Telesni stražar, v katerem je poleg njega v glavni vlogi blestela tudi žal že pokojna pevka Whitney Houston.

Pred 27 leti je svet obnorel film Telesni stražar, v katerem sta se na velikem platnu zaljubila takrat eden najbolj zaželenih igralcev, Kevin Costner, in pevska diva Whitney Houston. Nepozaben pa ni le film, ampak tudi filmski poster, na katerem Costner nosi žensko, ki je svoj obraz zakopala v njegovo ramo.

Obraz skriva z razlogom. Zvezdnik je namreč razkril, da na plakatu ni Houstonova. "To ni bila ona. Domov je že šla. To je bila njena dvojnica,“ je povedal za Entertainment Weekly in dodal, da je vedel, da bo ta prizor iz filma najbolj primeren za filmski poster. "Ta posnetek sem izbral zaradi prijatelja Bena Glassa, ki ga je tudi posnel. Fotografijo sem nato poslal studiu Warner Bros. in jim rekel: 'Tukaj imate plakat.' Fotografija je bila vznemirljiva.“

whitney houston, kevin costner | Avtor: Profimedia Profimedia

Producentom posnetek menda ni bil všeč, ker na njem ni bilo Whitneyjinega obraza. Costnerju so poslali pet popravkov, na katerih so na fotografijo prilepili Whitneyjino glavo, a zvezdniku nobena različica ni bila všeč.

Film je po vsem svetu zaslužil več kot 360 milijonov evrov.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.