Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Dobrodošli na punk rock počitnicah

Good Riddance Arhiv skupine
Sredi avgusta si odpočijte od napornih poletnih dni in možgane spočijte na Punk Rock Holiday 1.2 v Tolminu.

Po lanskem največjem punk rock festivalu v regiji se na sotočju Tolminke in Soče v Tolminu tudi letos, med 15. in 18. avgustom, obeta Punk Rock Holiday, ki bo postregel z vznemirljivim festivalskim vzdušjem in velikimi glasbenimi imeni.

Medtem ko so lani obiskovalci noreli ob punk rock glasbi z zasedbama NOFX in Bad Relligion na čelu, bodo letos med zvenečimi imeni Good Riddance in mogočni The Toy Dolls. V goste prihajajo tudi hardcore legende 7 Second in Sick of it All, Anti-Flag pa bodo mnogim stopili na žulj s svojimi političnimi sporočili, ki jih poganja njihov neverjetni punk rock nastop. Sledile bodo melodične pesmi velikih MxPx in politično angažirana post-hardcore atrakcija Boysetfire. Duncan Redmonds bo odigral nekaj akustičnih verzij pesmi skupin Snuff in Guns N'Wankers, ljubitelji keltskega punka pa bodo veseli ob poslušanju slovenske skupine Happy Ol' McWeasel, ki se jim bodo pridružili še mnogi drugi.

Za vstopnico boste do 14. avgusta odšteli 69 evrov, v času festivala pa vas bo stala 78 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.