Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Dobrodošli v letu hip hopa

V letu hip hopa Kinodvor
Medtem ko bo dokumentarni film V letu hip hopa v ljubljanskem Mestnem kinu Kinodvor ob 20.30 na sporedu zadnjič, si domači dokumentarec lahko ogledate v Art kinu Odeon v Izoli, kjer ga bodo predvajali ob 21. uri.

V letu hip hopa je dokumentarno-glasbeni film, ki predstavlja rap glasbo v Sloveniji, od njenih nastankov do danes.

Skozi zgodovino se razkrijejo predhodniki in prvi poskusi rapa na slovenskih tleh, sprehod po regijah pokaže, kako se je rap glasba razvijala v soodvisnosti z okoljem, v glasbenem delu pa se predstavijo vsi pomembnejši rap ustvarjalci v Sloveniji: Ico, Dalaj Eegol (Ali En), Simon Stojko Falk, Ezy-G, Ziebane, 6 Pack Čukur, Valterap, Murat & Jose, Doša, Klemen Klemen, Stekli psi, Tekochee Kru, Thug Connect, N'Toko, Pižama, Kosta, Trkaj, Zlatko in mnogi drugi ...

Po premieri se bo dogajanje preselilo v atrij Slovenskih železnic. Obeta se Hip hop Kaleidoskop film after party in live DJ set by Dalaj Eegol (a.k.a. RecycleMan).

Cena vstopnice za ogled filma v Art kinu Odeon je 3,80 evra, za študente in upokojence pa 3,40 evra. V Kinodvoru pa boste za zadnje predvajanje za redno vstopnico odšteli 3,80 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 2,90 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.