Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Dobrodošli v luksuznem hotelu Splendid

Splendid Jasenko Rasol, Mini Teater Ljubljana
Če ste zamudili včerajšnjo premierno uprizoritev kriminalnega trilerja Splendid, se nocoj ob 20. uri ponuja priložnost, saj si ga lahko ponovno ogledate na odru Mini Teatra na Križevniški v Ljubljani.

V sedmem nadstropju luksuznega hotela Splendid policija obkoli sedem gangsterjev in policaja, ki se jim je pridružil. Na radiu ženski glas v živo komentira samo dogajanje.

Ugrabili so namreč hčer ameriškega milijonarja. Te noči zloglasna gangsterska banda "Huja" ponovno kljubuje policiji. Pred hotelom je vse več radovednežev. Preutrujeni, neobriti in v svečanih oblačilih Genetovi gangsterji nikoli ne odložijo orožja. Niti takrat kadar skupaj plešejo. V trenutku nepozornosti je eden izmed gangsterjev na žalost preveč stisnil talko, ki je tako "ponesreči umrla".

Da bi rešili situacijo in preprečili napad policijskih sil se je vodja bande spomnil herojske rešitve: osebno se bo namreč pojavil na balkonu hotela oblečen v plesno obleko dekleta, z njeno pahljačo, v njenih čipkah in bleščicah.

Cena vstopnice je 15 evrov, za študente in upokojence pa 12 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.