Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Dodatni tretji koncert za princa romantike

Richard Clayderman Arhiv glasbenika
Če ste si želeli Richarda Claydermana slišati v živo, pa vam termina koncertov ne ustrezata, brez skrbi. Zaradi velikega zanimanja bo svetovno znani pianist nastopil še na dodatnem tretjem koncertu, in sicer 27. septembra v ljubljanskih Križankah.

Francoski pianist Richard Clayderman, svetovno znana glasbena zvezda, bo 28. in 29. septembra ob 20. uri nastopil v prekrasnem ambientu ljubljanskih Križank. Zaradi izjemnega zanimanja je v prodaji dodatni tretji koncert, ki se bo, prav tako v Križankah, zgodil 27. septembra ob 20. uri.

Princ romantike, kakor ga je nekoč poimenovala prva dama Amerike Nancy Reagan, s svojimi razprodanimi koncerti že več kot 30 let navdušuje občinstvo po vsem svetu. Svojo glasbeno pot je začel že v 70. letih, mnogi pa so si ga zapomnili predvsem po rekordno prodajani uspešnici Balada za Adelino.

V svoji glasbeni karieri je nastopal z nemalo glasbenimi velikani, med drugim z znamenitim londonskim Kraljevim filharmoničnim orkestrom in tokijskim Simfoničnim orkestrom, ki jim je prisluhnilo tako starejše kot mlajše občinstvo. Na odru Križank se mu bodo kot spremljevalna zasedba pridružili Arena di Verona String Quartet, prisluhnili pa boste lahko njegovim največjim uspešnicam.

Na voljo je še nekaj vstopnic za termina 28. in 29. september. Za vstopnico boste odšteli od 29 do 45 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.