Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Dogajanje med Žarometi: Tega gledalci niso videli

Žarometi
1/9
Osebni arhiv
Na tribuni, kjer so sedeli podeljevalci nagrad in ostala elita, smo opazili marsikaj …

Med prireditvijo Žarometi, kjer so podeljevali nove medijske nagrade, smo na tribuni, kjer je sedela večina slovenske smetane, opazili nekaj zabavnih trenutkov in jih tudi ujeli v fotografski objektiv.

Elegantna nosečka Nina Osenar je med vsakim oglasnim blokom šla do svojega izbranca Dejana Kontreca in veselo klepetala z njim, Heleni Blagne pa je bilo očitno vmes tudi dolgčas, saj je kar nekaj časa gledala v svoj mobilni telefon. In Jonas? Očitno se komiku in voditelju ni ljubilo biti na prireditvi, saj je ves čas pogledoval po dvorani, sedel, kot da mu je odveč, da je tam in se ob določenih izjavah voditeljev, podeljevalcev in nagrajencev očitno zmrdoval. Tudi ploskanje mu je bilo zelo odveč, edinkrat ko sta se njegovi dlani malce večkrat srečali je bilo, ko je nagrado prejel Demeter Bitenc. Pa še to ploskanje je bilo veliko krajše od ostalih prisotnih v dvorani ... 

Med enim od oglasnih blokov je radijec Denis Avdić poskrbel, da so tisti na tribuni popili kozarec vode in jim jo prijazno natočil v kozarec.

Komentarjev 3
  • nergač 17:56 27.februar 2017.

    polovico teh plagiatorjev zapret, K.D. pa prepovedat, da še kdaj karkoli napiše v kateremkoli mediju in ji dati socialno podporo, da bo dala mir s svojimi "nosečkami"

  • patron 12:16 27.februar 2017.

    šundova in blagnečka čedalje bolj plastični.....

  • Avatar skeptik
    skeptik 11:37 27.februar 2017.

    Prigode kot naročene za K.D. in njen IQ