Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Dogodivščine norčka Ferdinanda

Dogodivščine dvornega norčka Ferdinanda Bor Slana, Šentjakobsko gledališče Ljubljana
Na Ljubljanskem gradu bo gostovala predstava za otroke z naslovom Dogodivščine dvornega norčka Ferdinanda. Ogledate si jo lahko ob 16. uri.

To je zgodba o povsem običajnem fantu, ki − kot toliko otrok − ne more zaspati, dokler mu mama ne prebere pravljice za lahko noč. A kaj se zgodi, ko jo prebere, poljubi fanta, ugasne luč in za seboj zapre vrata? Prebudi se sanjsko otroško kraljestvo Netunetam. Sredi njega je grad, kjer živita zabaven kralj in prijazna kraljica. Za red in mir skrbi pogumni vitez, ki ima od vsega najrajši puding. Po gozdu hodi lovec brez puške, ki ne mara mesa in pomaga živalim. Vsi imajo radi malo princesko Kunigundo, ona pa obožuje svojega malega bratca, starega komaj tri dni. Da v gradu pozimi ni mraz, v kaminu zakuri zmajček Fonzek.

In junak? Kot toliko na videz povsem običajnih otrok živi tudi on dvojno življenje. V pajacu in s kapo na glavi postane − dvorni norček Ferdinand.

Za vstopnico boste odšteli od pet evrov dalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.