Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Domači D.J. bo zabaval Räikkönena

Urban Jeram Burn studios
Zmagovalec natečaja Burn studios residency Urban Jeram bo danes skupaj z ostalim dvema zmagovalcema vrtel svoj set na uradni predstavitvi vozila ekipe Lotus za novo sezono.

Danes bo ekipa Lotus F1 na svojem sedežu v Enstonu, Oxfordshire, razkrila svoj nov dirkalnik E21. Seveda bodo prisotni Kimi Räikkönen, Romain Grosjean, Eric Boullier in celotna lotusova tekmovalna ekipa. Ob njih pa bodo zmagovalci natečaja Burn studios residency, med katerimi je tudi Slovenec Urban Jeram, poskrbeli, da bo dogodek zares zaživel in s svojim glasbenim setom ustvarili zvočno pokrajino, ki bo odslikovala napeti utrip velikega razkritja novega vozila in hrumenje novega dirkalnika E21.

Ta pomembni dogodek bo danes od 20:15 ure naprej predvajan v živo preko uradne povezave ekipe Lotus F1 na YouTubu. Na ta dan se začenja tudi nova sezona tekmovanja Burn studios residency, ki bo novi generaciji talentiranih DJ-jev ponudila priložnost, da, tako kot vsi trije zmagovalci lanske edicije, zgradijo svojo kariero v svetu elektronske glasbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.