Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Domen v bolnišnici, Laura že zapeljuje

Maja Martina Merljak, Paradise hotel
1/7
Planet TV
V sanjski hotel na Kostariki se je vselilo deset tekmovalcev, pet žensk in pet moških, ki si v parih delijo sobe. Spoznali pa so tudi enajsto tekmovalko, ki že meša štrene.

Prvi dan šova Paradise Hotel smo spoznali vse tekmovalce – pet žensk in pet moških. Tekmovalci so že v parih, moške pa so po predstavitvi in nekaj vprašanjih izbirale ženske. Skupaj si tako enoposteljno sobo delijo Sara in Deni, Lili in Domen, Anastazija in Gabriel, Renata in Gorazd ter Suzana in Tilen (pare si lahko ogledate v zgornji galeriji).

Težave v raju pa so se že začele. Po vselitvi v hišo so nazdravili s pijačo, nakar je moral Domen zaradi bolečin v kolenu v bolnišnico. Njegovo sostanovalko Lili tako že skrbi za njen obstanek, saj v šovu izpade tisti, ki ni v paru. Tekmovalcem pa se je pridružila še ena tekmovalka, Laura. Morala bo očarati enega od fantov, da bo lahko ostala v šovu. Njenemu zapeljevanju naj bi že podlegel Deni.

Raj, kjer je vse dovoljeno

V šovu ni pravil, razen enega – da bi tekmovalci zmagali v igri za 50 tisoč evrov, si morajo poiskati partnerja. Tako bo dovolj prostora za spoznavanje in taktiziranje, vendar bo tisti, ki bo ostal sam, moral spakirati kovčke in zapustiti luksuzni hotel.

En teden v šovu šteje štiri dni. Prvi dan se vseli nov gost (enajsti), drugi dan se tekmovalci spoznavajo na zmenkih, tretji dan si izmenjajo anonimna vprašanja v pandorini skrinjici, četrti (zadnji) dan pa mora nekdo od tekmovalcev šov zapustiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.