Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Donna Martin se vrača

Tori Spelling se bo z veseljem pridružila Jenni Garth na snemanju serije 90210. Žurnal24 main
Tori Spelling in producenti serije 90210 so tik pred dogovorom. Spellingova bo najverjetneje spet nastopila v vlogi Donne Martin.

Producenti so še pred začetkom snemanja nove serije o srednješolcih iz gimnazije na Beverly Hillsu povabili Tori Spelling k sodelovanju, a takrat ni bila zainteresirana. Sedaj pa naj bi jim jo uspelo premamiti. Kakšno vsoto naj bi dobila za nastop v več epizodah, ni znano.

O vzrokih za njen prvi negativen odgovor se je veliko govorilo. Nekateri so bili mnenja, da je bil glavni razlog denar, medtem ko so drugi menili, da se Tori ni želela srečati s Shannen Doherty. "Upam, da bo tako dobra kot izvirnik, da bo v ponos očetovi zapuščini," je o novi seriji dejala avgusta. "Jaz sem bila del zasedbe originalne serije, ki je bila fenomenalna, zato upam, da bo tudi nova super."

Poleg Shannen Doherty, ki je spet stopila v čevlje Brende Walsh, se bo v novi seriji pojavljala tudi Jennie Garth kot Kelly Taylor. Za kamero bo stopil Jason Priestley, ki bo režiral eno zadnjih epizod prve sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.