Magazin > Film & Glasba & TV
154 ogledov

Dornan svoje premoženje spravil v vrečko

jamie dornan
1/8
Profimedias
Jamie Dornan, zvezdnik filma Petdeset odtenkov sive, je spregovoril o snemanju vročih prizorov.

Dakota Johnson je lahko uživala v objemih, poljubih in udarcih svojega soigralca Jamieja Dornana, kaj skriva v hlačah, pa ji je ostalo skrito, četudi sta vse vroče prizorčke posnela brez dvojnikov.

Kako je pred soigralko skrival družinske dragulje, je Dornan razkril za GQ. Kot pravi, je nosil "vrečko kožne barve“. "Svoje premoženje spraviš v majhno vrečko, ki jo nato zavežeš kot vrečko z grozdjem. Gre za precej nenavadno početje, ki ga je treba vsak dan ponoviti,“ je povedal lepotec, ki se je v vlogo Christiana Greyja zelo poglobil. Kot del priprav je obiskal celo seks klubu, kjer je opazoval ljudi, ki uživajo v sadomazohističnem seksu. "Iz prve roke lahko povem, da ni bilo prav nič seksi. Medtem ko sem srkal mlačno pivo, se je domina pozabavala s svojim podložnikom. Vzdušje ni bilo temačno in resnobno, ampak razigrano in veselo. Veliko je bilo smeha,“ je povedal simpatični Britanec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.