Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Dory bo dobila film

Dory in Nemo Youtube
Zgovorna modra ribica Dory, ki je v priljubljenem animiranem filmu Reševanje malega Nema (Finding Nemo) kljub stranski vlogi skoraj zasenčila glavnega junaka, zlato ribico po imenu Nemo, bo dobila svoj film Finding Dory.

Disney Pixar je najavil, da bo nadaljevanje uspešnice iz leta 2003 v kinematografe prišlo leta 2015 in se bo tako kot v Nemu vrtelo okoli snidenja Dory s svojimi bližnjimi. Modri ribici s kratkoročnim spominom bo glas znova posodila komičarka, igralka in voditeljica pogovornega šova Ellen DeGeneres, ki je sodelovanje potrdila kar v svojem šovu Ellen. “Prebrala sem scenarij. ta je fantastičen, smešen, topel in vse, kar bi si želel, da je,” je povedala Ellen, brez katere si režiser Andrew Stanton sploh ne predstavlja filma: “Brez Ellen ni Dory," je dejal Stanto in dodal, da je komičarka osvojila tako gledalce po svetu kot ekipo pri Pixarju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.