Magazin > Film & Glasba & TV
20344 ogledov

Darja Gajšek delila slabo novico

darja gajšek Youtube
Veliko razočaranje za 150 tisoč gledalcev.

Usoda oddaje Poletni pozdrav je zapečatena. Voditeljica Darja Gajšek je sporočila, da je ostala brez oddaje. "Poletnega pozdrava ne bo! Na Televiziji Slovenija so se odločili in oddajo ukinili. Delim si usodo kolegov in kolegic, ki so prav tako ostali brez svojih oddaj. Na tem mestu bi se iz srca rada zahvalila za čudovito gledanost. Skoraj 150.000 se nas je družilo ob petkih zvečer in skupaj smo ustvarili čudovite oddaje, ki so dodale kar nekaj k ohranitvi naše narodno zabavne glasbe," je povedala Darja in dodala: "Čeprav je bila oddaja nizkoproračunska, menim, da smo z oddajo dali veliko priložnosti mladim ansamblom, da so prišli na televizijski oder, da so začutili televizijo in da so se pokazali. V oddaji smo gostili številne starejše glasbenike, ki imajo na področju te glasbe veliko povedati. Ali skozi glasbo ali skozi izkušnje. Delili smo čudovite skupne trenutke in ostali so čudoviti, lepi spomini."

Za prihodnost si je voditeljica zaželela, da se s svojo harmoniko še kdaj oglasita. "Da vas še pozdravim in da bomo še kakšen pozdrav odpeli in odvodili skupaj," pravi. 

Komentarjev 3
  • Palson 16:15 26.junij 2023.

    Novica je odlična.

  • sam1 08:10 26.junij 2023.

    Če bi v oddajo pripeljala kakšnega posameznika,ki še preigrava kolaborantsko muziko,bi vse skupaj teklo naprej.....čeprav brez množice gledalcev....

  • Lion0077 07:13 26.junij 2023.

    A naslov lahko prav napišete. Ni Draja, ampak Darja........ 😡 😡 😡