Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Drew odhaja v Bollywood

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Drew Barrymore se za nekaj časa poslavlja od Hollywooda.

Igralka se je namreč pridružila ekipi filma Lifestyle, ki ga režira Santosh Kumar Jain, snemanje pa bo potekalo v Bollywoodu. "Zelo mi je bila všeč njena vloga v Charliejevih angelčkih, zato sem se odločil, da jo vključim v svoj film. Na srečo ji je bil scenarij všeč in je vlogo takoj sprejela," je povedal režiser.

Film govori o treh dekletih z različnimi življenjskimi stili, ki se poskušajo uveljaviti v svetu odraslih. "Drew bo igrala vlogo tujke, ob njej pa bosta zaigrali dve slavni indijski igralki," je še zaupal režiser. Snemati bodo začeli novembra, film pa bo v kinematografe prišel 2012.

Drew je pred kratkim povedala, da svojega uspeha ne jemlje za samoumevnega ter da je zelo hvaležna za svoje prečudovito življenje. Glede na to, da je odraščala v delavski družini, je tudi samo dolgo delala kot natakarica, se naučila delati in ceniti ljudi, ki delajo. "Odraščala sem samo z mamo v zelo težkih trenutkih in mislim, da me je to navdalo z občutkom hvaležnosti," je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.