Magazin > Film & Glasba & TV
68 ogledov

Drugi napovednik za 50 odtenkov sive je tu

petdeset odtenkov sive Youtube
Tri mesece pred dnevom, ko bo v kinodvorane prišel film Petdeset odtenkov sive, je tukaj drugi uradni napovednik za film. Karte za slovensko premiero lahko že kupite.

Gre za drugi daljši napovednik za film, posnet po knjigah E. L. James z istim naslovom. Objavo novega napovednika so sicer napovedali že minuli teden s krajšim izsekom, ki se je osredotočil na glavni moški lik Christiana Greyja. 

Vstopnice za slovensko premiero so že v prodaji. "Zaradi vedno večjega povpraševanja so slovenski kinematografi že slabe tri mesece pred prihodom filma oboževalcem omogočili nakup vstopnic za prve predstave. Slednje se bodo kot polnočne premiere odvile minuto čez polnoč v noči s srede na četrtek (12. februarja), pred njimi pa se 11. februarja v večernih urah obeta še ekskluzivna slovenska predpremiera," je sporočil distributer. 

Do premiere filma ostajajo še trije meseci. Februarja bo tako jasno, ali bo film izpolnil pričakovanja milijonov bralcev, ki so prebrali trilogijo. 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.