Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Dubiozno in Prljavo Schenganje ob Kolpi

Dubioza Kolektiv Promo
V Vinici ob Kolpi se začenja glasbeni festival Schengenfest 2011, ki v prekrasno okolje prinaša zveneča domača in tuja glasbena imena.

Tridnevno uživaško kampiranje ob bogatem glasbenem programu in ostalih zabavnih spremljevalnih aktivnostih vam bo pognalo kri po žilah in vas ohladilo v Vinici ob reki Kolpi.

Lani so kot glavni nastopajoči publiko razgrevali Elvis Jackson, Alien, Hladno pivo, Big foot mama, Jinx, Laibach in Boban i Marko Markovič orkestra, tudi letos pa v goste prihajajo zveneča glasbena imena.

Nocoj vas bodo tako znoreli Liquf, Low peak Charlie, Edo Maajka, Niet, Prljavo Kazalište, Pankrti in Dirtswitch, jutri in v nedeljo pa bodo na odru divjali Voyage, Shyam, Lee Jay Cop, Superhiks, Srečna Mladina, Vlado Kreslin in Mali Bogovi, Kaj smo bili Bijelo Dugme, Cover Lover, Pink Studio, Stara Šula, Eight Bomb, RevcoWorld, Kultur Shock, The Qemists, Dubioza Kolektiv ter S.A.R.S..

Cena enodnevne vstopnice je 27 evrov, tridnevna pa vas bo stala 54 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.