Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Ducat pingvinov na obisku

Jim Carrey je imel letos razburkano zasebno življenje, saj se je ločil in začel Žurnal24 main
Jim Carrey se vrača. Vabili naj bi ga med pingvine in v boj pod krinko.

Decembra bosta minili dve leti, odkar mojstra obraznih mimik Jima Carreyja nismo videli igrati v širši distribuciji na velikem platnu. Videti pa je, da se bliža preobrat, saj naj bi ga za svoje nove projekte dvorila dva večja studia: 20th Century Fox s priredbo otroške knjige Mr. Popper's Penguins in Summer Entertainment s filmom Under Cover.

Tudi v filmu bo ločenec
Mr. Popper's Penguins (Pingvini gospoda Popperja) je zgodba o skromnem slikarju, ki mu po pošti pošljejo pingvina z raziskav na Antarktiki. Kmalu nima opravka le z enim pingvinom, ampak s kar dvanajstimi. Družina Popper lahko tako številna in vedno lačna usta preživlja le tako, da jih zaposli kot zabavljače.

Under Cover (Pod krinko) prikazuje ločenca, ki se pridruži "mladostni bandi pod krinko", da bi lahko financiral boj za skrbništvo nad otroki. V obeh vlogah se lahko Carrey prepozna, saj je tako svež ločenec kot amaterski slikar.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.