Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Duo Hurts navdušuje tudi moške

Hurts
1/3
Pristop
Uspešni duo Hurts, ki bo konec oktobra nastopil v Zagrebu, ni znan le po svoji glasbi, temveč tudi svoji dovršeni podobi, ki navdušuje tako ženske kot moške.

Britanski duet Hurts je po izidu albuma Happiness lani, ki je postal najhitreje prodajani album leta, čez noč doživel slavo, ki si je želi marsikateri glasbenik. Njun debitantski album, ki se je v Veliki Britaniji uvrstil na četrto mesto lestvice najuspešnejših albumov leta, jima je prinesel tudi številne nagrade.

Pevec Theo Hutchcraft in klaviaturist Adam pa sta znana tudi po svoji dovršeni podobi, ki v značilni črno-beli estetiki spominja na modne smernice osemdesetih let. In prav zaradi njunega nekonvencionalnega videza so ju nekateri kritiki označili za "novi band". O njuni slavi priča tudi dejstvo, da si denimo na Islandiji veliko fantov zaželi "Hurts frizuro" – štafeto modnih trendov pričesk sta očitno prevzela od slavnega Davida Beckhama. Duo pa je velik magnet tudi za dekleta, kar priča zavidanja vreden portfelj lepotic, ki ga obkroža. Theo se je tako na začetku leta pogosto videval s Shermine Shahrivar, nekdanjim dekletom zvezdnika filma Twilight Xavierja Samuela in bivšo miss Nemčije, ki je med drugim krasila tudi naslovnico Playboya. Med poletno turnejo je Theo končno potrdil, da se videvata, kadar le utegneta.

Hurts boste v živo lahko kmalu videli pri sosedih, saj bosta 23. oktobra v sklopu evropske turneje premierno nastopila v zagrebškem Boćarskem domu. In zahteve trenutno najbolj estetskega dueta na glasbeni sceni? Glavnik, dežnik in dve vstopnici za ogled Evrovizije. Poleg tega morajo njune garderobne prostore krasiti razobešene fotografije supermodelov. Svojo turnejo pa jemljeta kot popotovanje, zato jima bodo organizatorji morali priskrbeti še razglednice lokalnih znamenitosti, ki jih bosta fanta poslala domov v Veliko Britanijo.

Tisti, ki bi želeli koncert doživeti na nekoliko bolj petičen način, ob šampanjcu in prigrizku, pa si lahko omislite tudi posebne VIP vstopnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.