Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Duran Duran oboževalcem dali vse

Duran Duran oboževalcem dali vse
1/39
Marko Šeruga
Da o aktualni turneji britanskih legend Duran Duran upravičeno krožijo same pohvale, so glasbeniki, ki imajo za seboj že več kot 30 let skupnega delovanja, dokazali tudi na včerajšnjem koncertu.

V Križankah, ki so od (pre)številčne publike pokale po šivih, so v energičnem dveurnem nastopu, pred katerim so obiskovalce ogrevali domači Leeloojamais, Duran Duran oboževalcem dali vse, po kar so prišli.

Od starih hitov, med katerimi niso manjkali View To A Kill, Wild Boys, Ordinary World, Rio in drugi nepozabni komadi, do pesmi z zadnjega albuma All You Need Is Now, s katerim so se predlani  v polnem zamahu vrnili na sceno.

Ker Duran Duran tudi po treh desetletjih veliko pozornost še vedno namenjajo zunanji podobi, so posamezne skladbe pospremili z vrsto zanimivih videov in svetlobnim šovom, ki se je glede na gnečo na odru zdel skoraj prevelik za Križanke, kot se za profesionalce njihovega kova spodobi, pa niso pozabili niti na komunikacijo s publiko in bližnjimi stiki s posamezniki v prvih vrstah, ki so Simonu Le Bonu ob pomoči drugih zavzeto pomagali zapeti tudi kakšen refren ali dva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.