Magazin > Film & Glasba & TV
71 ogledov

Dva znana obraza med prijavljenimi

kmetija: nov začetek Miloš Ratković/Facebook
Med prijavljenimi za šov Kmetija: Nov začetek tudi dva znana obraza iz resničnostnih šovov.

Neuradno smo izvedeli, da sta se v šov Kmetija: Nov začetek prijavila Emi iz Bara in Žiga iz Big Brotherja.

Emi nam je povedal, da se v šov ni prijavil sam: "Ne, to je bila samo šala. Kolega me je prijavil. Tam ne bi zdržal,“ pravi Škofjeločan, znan tudi pod vzdevkom "kralj čistoče".

Za Žurnal24 pa je Žiga povedal malce drugačno zgodbo: "Sam se nisem prijavil, ker se vračam nazaj na ladjo, torej nima pomena, da se prijavljam na kakršenkoli resničnostni šov. Mene so povabili k sodelovanju," in dodal: "Si predstavljate mene na kmetiji in ko rekli zjutraj, da moramo pomolzti kravo za sveže mleko. Okej bi šel v štalo, bi videl kravo, bi šel pod vime in namesto molzenja bi rekel: 'O fantje, še ste tukaj!' “ (smeh)   

Kot smo še izvedeli, znane Slovence delo na kmetiji očitno ne zanima. Za razliko od Bara, v katerega si je želelo kar nekaj slavnih, med drugim tudi Jinny Ribič, Matej Drečnik in Matjaž Živkovič – Maki.

Komentarjev 8
  • Xerxes 16:49 22.julij 2015.

    Tako zelo slavna imenaso to, da bi jih v analognih časih našli samo v telefonskem imeniku. Zdaj je torej slaven že vsak, ki nima za kavo, se je pa pripravljen smešiti za drobiž pred sebi enakimi?Bravo lumpenproletariat, zmagali ste ...prikaži več v kulturni vojni. Novinarji Žurnala pa ste do sedaj vse bitke s slovnico in slovenskim jezikom izgubili. Zgledno, res.

  • NejaS 11:31 22.julij 2015.

    Glede narekovajev se sicer motite. Končno ločilo narekovaj zajame samo, kadar gre za citat, ki zajema cel stavek, v nestavčnih rabah in kadar je citat povzet le delno pa ne. Sicer se pa strinjam.

  • Avatar mike1968
    mike1968 11:18 22.julij 2015.

    Moram priznati, da kar redno spremljam resničnostne šove in med njimi tudi KMETIJO. Lahko..........nadaljevanje na:http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/112411/kmetija-iii