Magazin > Film & Glasba & TV
5 ogledov

Džafestovsko editiranje v Križankah

Editors Arhiv skupine
Itak Džafest bo tokrat postregel z urbanim glasbenim festivalom, ki ga mnogi čakajo že celo poletje. Oder ljubljanskih Križank bo rezerviran za domače in tuje glasbene goste, med katerimi najbolj odmevajo Editorsi. Ste pripravljeni? Začetek je ob 17. uri!

Editors v Ljubljano prihajajo prvič, čeprav imajo za sabo že lepo kilometrino turnej in glasbenih hitov. V svoji, skoraj desetletni, karieri so na prodajne police izstrelili tri albume, njihovi komadi pa se redno uvrščajo na vrh svetovnih glasbenih lestvic.

Fantje trenutno pripravljajo svoj četrti album, ki se bo ob bok postavil debitantski plošči The Back Room, drugemu ploščku An End Has a Start, ki je izšel leta 2007, in zadnjemu albumu In This Light and on This Evening izpred dveh let.

V Križankah jih ujemite polne energije, poskakovali pa boste lahko tudi ob zasedbah The Wombats, Dubioza Kolektiv, The Toronto Drug Bust in Danza Macabra. Prav Danza Macabra bo poskrbela tudi za džafestovski razvrat na uradnem after partyju v ljubljanskem F Clubu.

Cena vstopnice za koncert v Križankah je za Itakovce 10 evrov, redna prodajna cena pa znaša 30 evrov.

Odrezek vstopnice ali UV-žig Itak Džafest vas bosta brezplačno popeljala na after party v F Club, brez vstopnice ali žiga pa vas bo vstopnina stala pet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.