Magazin > Film & Glasba & TV
107 ogledov

Ekskluzivno iz zakulisja snemanja filma Peklenski val

point break Žurnal24 main
Vabljeni k ogledu spektakularnih adrenalinskih posnetkov in neverjetnega zakulisja snemanja filma Peklenski val!

V video klipu si lahko ogledate zakulisje navdihujočega snemanja različice filmske klasike Peklenski val, ki bo v vsej veličini postregla z raznovrstnimi zanimivimi posnetki!

Dih vam bo brez dvoma zastajal ob številnih prizorih, prežetih z visoko stopnjo adrenalina, saj je režiser Ericson Core film popestril z neverjetnimi posnetki letalcev v t.i. oblekah za letenje, divjih deskarjev po belih strminah, deskarjev na visokih valovih in plezalcev na strmih previsnih stenah. Pri snemanju so sodelovali najboljši ekstremni športniki na svojih področjih, ki so za film tvegali svoja življenja in hkrati dodali svojevrsten pridih pristnosti.

Zamisel za novo inačico klasike Peklenski val se je začela v glavah pravih privržencev: "Izvirni film je bil neverjeten, navdihujoč. Oboževali smo ga in iz njega črpali navdih," poudarja režiser Ericson Core.

Spektakularni adrenalinski posnetki, ki vzamejo dih

Dotična različica filma je "obsežnejša od izvirnika v smislu športnih aktivnosti in v smislu samega snemanja," pojasnjuje režiser Ericson Core. "Ne gre za to, da poskušaš premagati geološke sile zemlje, temveč za to, da postaneš eno z zemljo," pa je pomen filma med samim procesom snemanja videl igralec Edgar Ramirez, ki igra karizmatičnega Bodhija, vodjo pretkanega moštva elitnih športnikov.

Snemanje je potekalo v več državah, med drugim so bili številni prizori postavljeni tudi v edinstveno lokacijo Švice, ki jo odlikujejo neverjetne naravne znamenitosti. Letalci v t.i. oblekah za letenje so se iz visokih pečin spustili prav v osrčju zelene Švice, kjer so se podali na polet skozi podzemne rove v naravnih skalnatih razpokah … Film bo na sporedu slovenskih kinematografov zaslediti že na zadnji dan tega leta.

Vabljeni k ogledu spektakularnih adrenalinskih posnetkov iz zakulisja snemanja!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.